Websites
van A tot Z

Een website voor jouw bedrijf bouwen hoeft niet moeilijk te zijn. Laat ons jou hierbij helpen door volgende puntjes voor jou te doen.

Webhosting

Een van de belangrijkste onderdelen van een website. Zonder hosting is jouw website niet zichtbaar voor andere personen. Een goede webhosting zorgt voor een snellere laadtijd van je website. Bij een trage website bestaat de kans dat bezoekers je website direct verlaten of niet meer terugkeren, wat gevolgen heeft voor je conversie.

Wij hosten jouw website

Nieuwe website nodig ? of heb je al een website maar wil je deze laten hosten? Wij helpen je gerust verder! Contacteer ons en dan kijken we samen wat we voor jouw kunnen betekenen.

Web hosting

SEO

SEO management

SEO, of te wel “Search engine optimization” is iets wat zeker meegenomen moet worden als jij jouw online business wilt laten groeien. Concreet help je met SEO de zoekmachine jouw website beter te lezen en de waarde ervan in te schatten. Hierdoor gaat google jouw website sneller aan aan andere mensen aanbieden door middel van jouw website hoger te zetten in de ranglijst.

Hoe werken wij aan jouw SEO?

Wij gaan jouw SEO score verbeteren aan de hand van verschillende puntjes:

Een website is het uithangbord van je bedrijf

Een website is het uithangbord van je bedrijf. Klanten maken hier kennis met je diensten en producten. Het is daarom van belang dat je een goede website hebt die klanten weet te overtuigen om voor jouw onderneming of winkel te kiezen.

Heb jij nog geen site?

Geen probleem! We kijken even samen wat er precies allemaal op de site beschikbaar moet zijn en wat voor type site het precies moet worden.

Webdesign

Domein

Jouw eigen domein, dat is professioneel!

Een eigen domein naam heeft alleen maar voordelen!

E-mails met je eigen domein

Als je je eigen domein hebt heb je ook de mogelijkheid om mails te sturen met je eigen gepersonaliseerde e-mail adres @jouwbedrijf.be. Wil je hier meer over weten?

Waarom backup?

Het is onmogelijk te benadrukken hoe belangrijk het voor u is om regelmatig een back-up van uw bestanden te maken. Als u ervoor kiest geen back-up van uw eigen bestanden te maken, loopt u het risico belangrijke gegevens te verliezen. Wij bij Netwires zorgen voor een dagelijkse backup waardoor je nooit hoeft te vrezen voor het verlies van data.

Backup

Updates

Zijn updates zo belangrijk?

Het antwoord is ja! Een van de belangrijkste redenen om de website up to date te houden is security. Verouderede plugins/code/… kunnen kwetsbare delen bevatten waardoor hackers toegang krijgen tot jou site.

Buiten security is SEO ook gerelateerd aan updates. Verouderde code zorgt voor een tragere website. En een trage website zorgt voor een lagere SEO score.

Wekelijks updaten

Wij bij Netwires zorgen ervoor dat jouw website wekelijks de nodige updates krijgt zodat de website up to date is.

Ready to dive in?

Start jouw avontuur hier.

Welke idee wil je met ons uitwerken? Laat het ons even weten! Wij horen graag van jou.
Scroll to Top